torsdag 29 juli 2010

I hate hate hate hate it !!!!


Jag hatar verkligen dessa perioder jag bara är deprimerad, jag vill inte ha det så ! varför ska just jag ha det ?! jag gråter för ingenting, för tillfället mår jag bra... allt har blivit så otroligt mycket bättre. Jag har fått så jävla mycket hjälp från många människor, jag har kommit ifrån min pappa. Inget mer jävla fitta slyna hora och inte något mer att jag måste ta emot sparkar eller slag. Jag är fri, no more love. Jag kan känna mig fri(= *smile*  or not. Jag kanske får bo hos världens bästa familj, jag väntar på besked. Men det blir så ! jag ska ha det så! för här mår jag bra, det finns så mycket kärlek och trygghet och allt i detta hemmet, pluss att jag får världens underbaraste syster och mamma. Visst jag har aldrig upplevt kärlek eller något från mina riktiga föräldrar och jag begär inte att få det av någon heller. Men här får jag det ändå..Och jag är den personen som alltid måste ge, men här vet jag inte vad jag ska ge tillbaka förutom det samma som de ger mig, det känns verkligen som om jag har fått ett riktigt hem. Här är det människor som tycker om mig för den jag är dom försöker inte ändra på mig de lägger inte skit på mig de slår mig inte, ibland undrar jag varför människor är så olika.

tisdag 27 juli 2010

Allting har ett slut, allt det vackra är kort.

Nu sitter vi här allihop och tittar på film och myser.
Men vi började prata om att klättra imorgon några stycken.
Så vi ska dra tilkl upzone , as nice.
nu skall vi gå ut och ta en cigg puss.

lördag 24 juli 2010

Hello


Ikväll har jag och Emma vart på bio den där twilight såg vi.

senare ska vi till Lukas, yes.

på Måndag blir det antingen att fira att Emmas mamma blev godkänd, eller skara sommarland.
Om inte så blir väl det skara en annan dag.


nattinatti

Nu sitter jag här med min lillasyster hon på bilden nedan...


Jag har fått egen lägenhet nu också..inget vidare.
Men nu ska jag och Emma fortsätta med våran grymma låt (Y)

fredag 16 juli 2010

vissa har det bra, vissa sämre och andra sämst.

Pappa och jag hade bra kontakt hela kvällen när vi, jag och emma sitter på bussen hem ringer han,
-Jag vill ha pizza,kommer du inte hem med pizza så kommer du fan inte in.
-Men det finns inga affärer som är öppna nu jag har inga pengar och kan inte ta med mig pizza hem.
-Nej men du får fan ta och fixa detta. var är min svarta tändare?
-nej jag kan inte fixa det åt dig, den svarta tändaren köpte  Anki åt mig.
-Gör fan ingenting du gör inte mat åt mig.
-Men du ser inte vad jag gör jag tar hand om lägenheten du gör inte det.Jag diskar jag städar jag tvättar och gör allt. Men du ser inte det. Du ger mig inte ens beröm. Du är förälder du ska laga mat åt mig inte jag, jag är 16 år och ska inte behöva ta hand om en lägenhete som en 45 åring.

Där klicka han mig. jag smsar när vi är utanför och han sträcker sig ut genom fönstret han ropar jävla fitta,hora,subba och andra saker på mig. Han stänger igen fönstret och glaset grossas. När han slänger ut nycklarna öppnar jag porten och jag och Emma säger till varandra "det är ingen idé att vi går upp dit.
Jag började gråta jag ringer campen säger "pappa e jätte full skriker och så jävla mycket jag kan inte gå upp"
Då kommer pappa ner rusande jag springer ut genom porten för han tänkte slå mig och jag orkar inte med mer.

Campen hämtade oss och körde oss hem till Emma.Vi gick och la oss. 
När vi vakna upp väntade vi på Emmas mamma (min mamma också)  vi åkte till campen hade möte.
Just nu bor jag hos Emma tills på måndag då jag får ungdomsboende och sen där efter fosterfamilj vilket emmas familj funderar på att bli.

Nu har emma plattat klart håret vilket tog en halvtimma nu ska vi upp till Sjöbo och grilla.

Hejdå

måndag 12 juli 2010

men du vet själv att han inte kommer hitta någon bättre än dig. Im better thn ur x nd im better thn ur next.

Jag kämpade i nästan 5 månader för att få komma tillbaka till Borås från skåne pga av mitt livs kärlek,
Jag kämpade arslet av mig. Jag åkte mc i 40 mil spöregn och jag frös så mycket att jag börja gråta, men jag tänkte för han gör jag allt genom vått eller tort det spelar ingen roll jag gör ALLT för honom.

3 och en halv månad var så otroligt bra den bästa tiden i mitt liv, men sen brakar det bara ihop.
Samma månad (juli) fylde han år och jag hade bestämt mig för att köpa förlovnings ringar på hans födelsedag för att visa min kärlek till honom.Jag sa det till alla hans vänner "jag ska köpa förlovnings ringar"  Men några dagar före det så säger han att jag ljuger för honom att jag inte älskar honom, pga av att jag sagt "forsätter det såhär så lär det ta slut" men jag sa aldrig att det är för jag väntade och väntade på att det skulle bli som det vart förut med tiden tillsammans. Ljuger man för en människa man älskar, säger man verkligen "jag skulle kunna ta någon annan nu, ljuger man för en människa som man efter 4 månader ska köpa förlovnings ring till ? nej det är fan det sista men.. han gjorde sitt val. Han hade sagt "jag vet inte ifall jag ska välja den brottsliga sidan, Min flickvän Cornelia eller mina kompisar" och där kastades jag bort lätt som en fjäder. Att höra en massa skit som det sägs att man har sagt men inte stämmer inte ens är sant och sen bli lämnad och bara stå som ett ? .

Jag grät inte för det som hade hänt jag grät för att han trodde på alla andra, för att jag inte visste vad jag hade gjort för fel. Han ville ha mer tid för sina kompisar sa han, jag accepterade det men en kväll skulle vi ut och tälta jag var inte på honom men vissa stunder tyckte jag att han kunde komma o lägga lite tid på mig han hade trotts allt sagt "cornelia häng med jag vill det"
Men när jag ropade "älskling markus kan du inte komma hit och sätta dig bredvid mig" och grät, så säger han nej jag ska prata med dom lite till.

Varje natt innan jag somnar tänker jag "det är fan inte värt mer" varje morgon när jag vaknar tänker jag "mitt liv är nu mera värdelöst"
det var för han jag levde det var för han jag brann,
Men jag säger till mig sjäv och hör det från så många andra "någon bättre än dig kunde och kommer han inte få"